Tuesday, May 24

panas..panas..panas...

sebenarnya nak tulis entry nie dari semalam lagi..tapi ada rasa kemalasan cket dalam diri nie...tambah pulak rasa geram pown ada....itu yg tajuk entry jadi mcm 3 kali PANAS...huhu..

urmm, korang tahukan yang AIRAISA ada buat offer...erkk..ada yang x tahu eyh?? xpe2 meh aku bagi tahu... dari semalam iaitu 23 May 2011 sampi 29 May 2011 Airasia ada buat promotion tiket dari Kuala Lumpur ke mana2 destinasi seluruh dunia...dari serendah 10 sen (wahh dah mcm iklan kat tv dah)....so, yang panas nye kat cnie...tgk harga2 tiket die..mmg x senang duduk bg mereka2 yang suka travel2 nie...panas punggung dibuatnya..haha..so, dalam diri nie ada jugak lah rasa macam nak beli tiket saje2...sbb terlampau murah kowt..haha..tp tahan jugak nafsu nak membeli nie....lagi pown travel period yg kami plan nak pergi korea x kene dgn travel period promotion nie..so, biarkan ajee promo2 nie menghabeskan tiket2 nye...huhu..


lepas tue dah x hirau dah pasal promo nie...biar lantak pi lah murah ke tak ke..sume dah x kesah..so, terus lah decide beli aja tiket nak pergi korea yang kiteorg dah plan..which is 30 Nov 2011 till 7 Dec 2011...wuhuuu...*excited2*....bcoz i'm the one who incharge in buying the tickets...but thennn..korg nak tahu..traffic jammed gilerr nak mampus..grrrr.....mana x panas...asyik2 error..nak log in pown susah...lepas tue error lagi...waaaa, sampai bile nak jadi mcm nie..tension2...smpi ada satu tahap tue rasa nak mencarut je...hoho..tp sabar2....haha...mmg panas!!! panas dalam diri...sale pown tgh panas....grr grr..

mmg x pernah ada rasa putus asa...byk kali jugak lah aku try log in..try lagi..dan terus tryy....tp still x boleyh jugak....sampai ada rasa putus asa...baru stop!!...huhu...rasa nak menangis pown ada jugak..haha..eyh..xde lah smpi mcm tue kan...i'm a man!!! :P

so, hari nie nak cuba nasib sekali lagi...iA..doa byk2..moga dipermudahkan urusan untuk membeli tiket....hehe...:P

p/s: setiap sesuatu mesti ada hikmah nya...:D


4 comments:

  1. good luck buying tickets.. =)

    ReplyDelete
  2. good luck buyin tickets.. =)

    ReplyDelete
  3. sploh minit je kot. nk korek hidung pon tasempat. malas aku

    ReplyDelete